دَجَاجَة الأدْغَال — دَجَاجَات الأدْغَال
دجاجة الأدغال هي طائر كبير مستوطن في أستراليا ويبني أعشاشه في أكوام كبيرة من التراب.
Funda tavuğu, Avustralya'ya özgü büyük bir kuştur ve yuvalarını büyük toprak yığınları içinde yaparlar.
دجاجة الأدغال هي طائر كبير مستوطن في أستراليا ويبني أعشاشه في أكوام كبيرة من التراب.
Funda tavuğu, Avustralya'ya özgü büyük bir kuştur ve yuvalarını büyük toprak yığınları içinde yaparlar.
توجد قطا الخلنج عادة في المناطق الحرجية والشجيرات وتتغذى على البذور.
Funda tavukları, genellikle ormanlık alanlarda ve çalılıklarda bulunurlar ve tohumlarla beslenirler.