وَعْل — أَوْعَال
الْوُعُولُ هِيَ حَيَوَانَاتٌ تَعِيشُ فِي الْمَنَاطِقِ الْجَبَلِيَّةِ وَتَشْتَهِرُ بِحَرَكَاتِهَا الرَّشِيقَةِ.
Yaban keçileri, dağlık bölgelerde yaşayan ve çevik hareketleriyle bilinen hayvanlardır.
الْوُعُولُ هِيَ حَيَوَانَاتٌ تَعِيشُ فِي الْمَنَاطِقِ الْجَبَلِيَّةِ وَتَشْتَهِرُ بِحَرَكَاتِهَا الرَّشِيقَةِ.
Yaban keçileri, dağlık bölgelerde yaşayan ve çevik hareketleriyle bilinen hayvanlardır.
الْمَاعِزُ الْجَبَلِيُّ لَدَيْهِ قُرُونٌ طَوِيلَةٌ وَمُنْحَنِيَةٌ، وَهَذِهِ الْقُرُونُ أَكْبَرُ فِي الذُّكُورِ.
Yaban keçilerinin uzun ve kıvrık boynuzları vardır ve bu boynuzlar erkeklerde daha büyüktür.
وَعْل الجَبَل